10 motive pentru care sa-i daruiesti un buchet Alte Flori.

10 motive pentru care sa-i daruiesti un buchet Alte Flori.
Stim ca i-ai promis luna si stelele iar noi vrem sa te ajutam sa te tii de promisiune. Sunt multe pe lume care dor, dar promisiunile incalcate lasa cicatrici. 

Fie ca vrei sa ii areti iubire neconditionata, apreciere, respect, sau pur si simplu sa ii trimiti o atentie pentru ca e marti, buchetele Alte Flori se pliaza pentru orice ocazie.

Ai nevoie de dovezi? Am pregatit 10 pentru tine! 

Buchetele Alte Flori nu se ofilesc, sunt vesnice!
Ofera-i o amintire vesnica si nu doar de moment. Alege buchetul Complicat al carui farmec nu dispare niciodata. 

Buchetele Alte Flori pot sa fie mancate, nu doar admirate. 
De aceea suntem altfel, nu-i asa? Fie ca ii plac dulciurile, branzeturile, sau are niste preferinte aparte, un buchet Alte Flori vine cu optiunea de a iti lua o pauza si a savura bunataturile alese. Ce buchet de trandafiri ai mai vazut tu sa fie mancat in pauza de masa de la birou? 

Buchetele Alte Flori spun povesti. 
Tu inspiri povestea fiecarui buchet. Fiecare buchet poate sa fie personalizat astfel incat orice ii vei darui, va fi unic. Noi transformam povestea voastra in buchete aparte. 

Buchete pentru orice ocazie. Pe bune.
Mergi la un gratar si nu stii exact ce sa ii duci gazdei? Un Buchet Grataresc pare o idee excelenta. Te duci la o absolvire si vrei ceva ce chiar sa ii aminteasca de prezenta ta la eveniment? Niste nuci de cocos cu palarie de absolvent suna ca si cum ar fi exact ceea ce ai nevoie. 

Buchete facatoare de minuni.
Prietena ta cea mai buna are o zi proasta? Stii de ce are nevoie, nu-i asa? Niste Nutella, poate cateva shot-uri, un film pe canapea si o poveste. Prezinta-te la usa ei cu reteta aceasta iar noi garantam o seara pe cinste. 

Buchete la cina. 
Ti-a trimis un mesaj ca habar n-are ce sa faca la cina? Te salvam de doua ori. O data ca iti punem cina la buchet, iar a doua oara e ca te prezinti acasa cu o cu totul altfel de surpriza. Punem si un vin in mijloc! 

Buchete anti-stres.
Stresul e cancerul secolului 21. Unul dintre binele cunoscute leacuri naturale e lavanda. Noi avem buchete pline de lavanda ca sa fim siguri ca nu ne atinge nicio urma de stres. Poate ai vrea sa incerci si tu. 

Buchete pe ultima suta de metri. 
N-ai nicio idee de cadouri si ai o vizita planuita curand? Sau poate sunt sarbatorile si nu prea te stii tu cu darurile? Pe site-ul nostru gasesti o varietate mare de idei de buchete, poti sa ne vizitezi si pagina de Facebook sau Instagram si sa te inspiri de acolo. Oricum ar fi, noi iti salvam coada! 

Livrarea e gratuita! 
Daca esti din Cluj ai noroc si livram totul gratuit pana in pragul casei. Ba mai mult te si anuntam ca am livrat daca apucam inainte sa-ti trimita poza cu surpriza. Oricum ar fi, we got you! 

Comenzi livrate in aceeasi zi.
Daca ai apucat sa plasezi comanda pana la ora 11 si toate cele necesare ne sunt pe stoc, noi livram surpriza in aceeasi zi. Poti sa te relaxezi, oricum ar fi, tot va fi bine pana la urma. 

BONUS. Iti doresti enorm de mult sa trimiti cuiva un buchet Alte Flori in afara Clujului? Nicio grija! Noi oferim transport oriunde in tara. Buchetul este protejat in cutia special creata pentru el. Mai multe detalii aici. 

Abia asteptam sa ne ocupam de buchetul tau. Go crazy! 
buchet cu branza si vin
 
Zoplm*

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!