Buchet Complicat. Daruim amintiri eterne.

Buchet Complicat. Daruim amintiri eterne.
Uneori, fericirea e complicata, la fel si frumusetea. Alte ori, amintirile eterne poarta cu ele extra efort si timp. Nimic etern n-a fost creat intr-o clipire de ochi. 
 
Asa s-a intamplat Buchetul Complicat. Nascut din dorinta de a ramane. De a starui. De a invinge dorintele aprige ale timpul de a-si lasa urma rece peste lucruri si oameni. Buchetul Complicat sta fata in fata cu timpul si ii tine piept prin eleganta, exuberanta, mestesug si mult efort. buchet uscat alte flori rosu
 
Noi la Alte Flori dedicam acest buchet acelor inimi care vor sa-i arate timpului ca unele amintiri merita sa-si zica povestea zilnic, pentru totdeauna. 
 

Sfoara in tara. Cine poate crea o amintire eterna?

 Mii de ore, ani intregi s-au investit in migalirea Buchetului Complicat. Omul Alte Flori a incercat iar si iar fara sa-i dea de hac. Au venit alti mestesugari de peste rauri si orase sa incerce sa creeze amintirea eterna si multi au esuat. Pana intr-o zi…
 
Carolina, Mestesugar Alte Flori. S-a asezat intr-o zi pe un scaun din atelier si a decis sa creeze cu inima si nu cu mainile. Mainile pot fi uneori tare plimbarete, a spus ea. Inima in schimb, ea are rabdare. Detaliu cu detaliu, frunza cu frunza, ora cu ora, Carolina s-a incapatanat sa-i demonstreze timpului ca in fata inimii, el n-are forta. 
 
Omul Alte Flori a fost uimit, iar curajul si speranta prindeau tot mai multa putere in sufletul lui.
 
E posibil sa cream o amintire eterna? S-a intrebat Omul Alte Flori. 
Oare chiar se intampla?

 
Provocarea era una cum rar s-a mai intalnit. Degetele ar fi plans daca ar fi putut. Insa inima nu-si pierdea rabdarea. 
 
Buchetul Complicat era complet. Statea maret si impunator in fata Omului Alte Flori si a Mestesugarului radiind eternitate. Avea sa poarte cu el amintiri de neinlocuit. Pe veci. 
 
Omul Alte Flori stia insa ca pentru a darui amintiri eterne, multa munca si precizie vor trebui investite in fiecare buchet. Stia ca anotimpurile ii vor fi ajutoare si ele. Toamna ii va darui ghinde si nuci. Iarna ii va darui conuri de brad. Primavara samburi de piersici. Iar vara lumina. 
 
Pana si in ziua de azi Mestesugarul si Omul Alte Flori petrec pana la doua ceasuri din zi pentru a crea o singura amintire eterna. Mestesugarul Alte Flori isi urmeaza stilul rabdator in creatie, iar Omul Alte Flori spiritul indraznet. 
 
Niciun buchet nu e la fel. Fiecare iese de pe portile atelierului in stilul lui unic.
Buchetul Complicat a devenit el in sine o poveste. El este o afirmatie. 
 
Atunci cand daruiesti un Buchet Complicat, daruiesti intr-adevar o amintire eterna. 
Zoplm*

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!