Purple Love - Pana la adanci batraneti.

Purple Love - Pana la adanci batraneti.

Povestea vie a buchetului Purple Love este si cea mai veche poveste din biblioteca Alte Flori. Totul a inceput in Octombrie 2018 cand buchetul Purple Love inca nu era nici macar o idee in gandurile noastre.

Creat din iubire cu iubire, buchetul Purple Love si-a gasit drumul spre noi datorita dorintei unui sot indragostit. Cu ochii pe ceas, stiind ca ziua iubitei lui sotii era chiar dupa colt, tanarul sot a cautat in lung si in lat cadoul ideal care sa curprinda si sa reflecte frumusetea sotiei sale.buchet alte flori mov cu trandafiri si nuca de cocos

Ajuns la noi, i-am deschis portile Alte Flori si l-am invitat in atelierul nostru.

El nu a venit singur. A adus cu el povestea buchetului inca neimplinit. Fiecare detaliu ne purta imaginatia in colturile atelierului. Tanarul sot, stia exact cata frumusete trebuie sa cuprinda buchetul ce avea sa ii farmece ziua tinerei lui sotii.

Exotic, colorat, altfel. Exact ca sotia mea, ne-a spus el.
Sa cuprinda amintiri pictate in mov, culoarea ei preferata, a adaugat privindu-ne in ochi.

Tanarul sot a continuat sa astearna fiecare detaliu. Noi ne tineam respiratia. L-am fi invitat sa il creeze chiar el, caci parea ca s-ar descurca mai bine ca noi. Eram si noi fermecati de pasiunea si dorinta cu care ne-a pictat in minte buchetul. Nu stiam atunci ca Purple Love avea sa fie pe veci in colectia noastra.

Cand tanarul sot a plecat din ateliar, ne-am asezat si am analizat conversatia cu inima. Acesta fiind principalul element din creatie. Cum am putea noi livra fericire, daca nu ne-am transpune in fiecare poveste ca si cum ar fi a noastra?

Cum am putea noi colectiona atat de multe zambete si lacrimi, fara sa ne lasam un fir din suflet in fiecare din buchete? Purple Love devenea tot mai real cu fiecare detaliu.

Cu grija, tact, eleganta si emotie, Purple Love se intampla. Dupa un moment de respiro, cateva guri bune de aer, ne uitam la el cum sta maiestuos si increzator in fata noastra. Un buchet cu personalitate, ne-am zis atunci in gand. Exact ca ea.

Povestea fiecarui buchet prinde viata atunci cand il inmanam persoanei caruia ii este destinat. Abia atunci incepe misiunea. Suntem pregatiti, ne-am spus incet. Emotionati dar si bucurosi, ne-am indreptat spre ea, tanara sotie.

Cand am intalnit-o, buchetul Purple Love a prins cu adevarat sens. Eleganta si cu un zambet ce umplea incaperea, s-a apropiat de noi stiind cu fiecare gest ca Purple Love e al ei. Doar era creat pentru ea si doar ea.

Ne amintim si acum zambetul si lumina din ochi. De altfel, ne amintim fiecare zambet, fiecare lacrima, fiecare OM. Tanara sotie inca trece pragul atelierului nostru in cautare de buchete care spun povesti atunci cand isi doreste sa aduca aceeasi bucurie traita de ea, celor dragi ei. Noi pastram povestea ei si a buchetului ei in loc de taina, iar cand ne e greu si suntem obositi, ne intoarcem la ea si ne amintim ca fiecare minut in plus ne va fi rasplatit.. 

'Un buchet fresh, inedit, wow si nemaiintalnit. Primul gand cand l-am vazut nu a fost sa apreciez buchetul ci gestul facut de sotul meu. Apoi am avut ocazie sa-l analizez.De fapt, prima oara vazusem buchetele pe site si imediat am cautat ocazii si motive pentru care l-as comanda pentru cineva, deoarece cred ca e un buchet pe care nu il va uita prea curand persoana care il primeste.' - Alexandra P., tanara sotie care a inspirat povestea Purple Love.
 

Zoplm*

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!