Cum sa creezi un buchet cu fructe personalizat, Alte Flori? 4 pasi simpli.

Cum sa creezi un buchet cu fructe personalizat, Alte Flori? 4 pasi simpli.

Fiecare buchet ce iese din atelierul Alte Flori porneste de la o poveste unica și dobandeste, in mainile potrivite, o insemnatate aparte. Poate ai un om drag in inima caruia iti doresti sa ii luminezi ziua, sau sa ii reamintesti ca se plimba prin gandurile tale la orice ora din zi. Sau poate se apropie un eveniment deosebit in viata unui prieten sau membru al familiei si ai vrea sa-l onorezi cu ceva ce sa-si lase amprenta in inima. 

Dorinta noastra e ca buchetul creat sa fie oglindirea povestii tale. 

In randurile care urmeaza te vom ajuta sa gasesti inspiratie pentru un buchet cu fructe personalizat. Am adunat aici cateva idei pe care sa le pastrezi pentru ziua in care te vei hotari sa ii fericesti cuiva ziua cu un buchet altfel. 

Cum sa creezi un buchet cu fructe personalizat? 4 pasi simpli. 

1. Cine este persoana caruia ii trimiti buchetul? Ce simbolizeaza ea in viata ta? 

Cand inchizi ochii si vezi imaginea persoanei la care te gandesti, ce amintire ti se creioneaza in minte? Care este locul ei in sufletul tau? 

Daca o melodie pe care o indragesti este urmatoarea in playlist iar tu conduci spre munca, iti trezeste acea melodie o amintire cu persoana caruia ii trimiti buchetul? Ce amintire? Ce detalii aparte isi fac loc printre franturi? 

Prieten, sora, coleg, mama sau tata. Atunci cand inchizi ochii, gandeste cu inima si vei intelege ce simbolizeaza pentru tine prezenta lor in viata ta. Amintire dupa amintire, tresarit dupa tresarit, buchetul ideal va incepe sa prinda viata. 

Citeste povestea din spatele buchetului Purple Love si ce a inspirat creatia lui. 

2. Care este ocazia pentru care trimiti buchetul? Este o zi speciala sau un sincer gest de atentie?

Cu siguranta ti s-a intamplat sa simti mirosul unui parfum si o amintire sa iti apara vie in fata ochilor. Sau poate ai vazut candva un cires inflorit si ziua aceea cand ai fost cu mama la plimbare sa admirati ciresii parea mai vie ca niciodata. Sau poate, facand curat in casa ai gasit o cutie pe care ai primit-o cu ani in urma de la prietenul de nadejne din adolescenta.

Sau mai stii cand ai primit cadoul ala de ziua ta de la gasca din facultate si uneori, cand nu se uita nimeni, revi la el ca sa te mai simti macar pentru cateva clipe student? 

Orice element din vietile noastre prinde insemnatate atunci cand declanseaza o amintire. In functie de ocazia pentru care pregatesti surpriza unui buchet Alte Flori, acesta poate prinde si mai multa putere emotionala. 

Daca e ziua de nastere a persoanei pentru care iti doresti un buchet cu fructe atunci ideal ar fi sa te gandesti care sunt fructele preferate, sau ce fruct deosebit iti inspira. Aveti vreo amintire impreuna cu acel fruct? 

3. Ce detalii alegi pentru ca buchetul de fructe sa prinda forma finala?

Detaliile fac diferenta, nu-i asa? Cel mai mic detaliu poate sa ruineze o experienta sau sa o faca de neuitat. Buchetele de fructe Alte Flori sunt in sine o poveste. Detaliile alese de tine sunt simple picaturi de iubire. 

Lavanda este simbolul tandretii. 
Bumbacul este simbolul norocului, vindecarii si protectiei.
Trandafirasii mici simbolizeaza simpatia. 

Merele simbolizeaza cunoastere, iubire, intelepciune, sau bucurie. Vezi idei de buchete cu mere.
Nucile de cocos simbolizeaza eleganta, agilitate, putere. Vezi idei de buchete cu nuca de cocos.
Capsunele simbolizeaza fertilitate, iubire, atractie. Vezi idei de buchete cu capsuni.
Grepfrutul simbolizeaza independenta. Vezi idei de buchete cu grepfrut.

4. Cum alegi culoarea detaliilor din buchet? 

Culorile dau viata tablourilor, incaperilor, gradinirlor si evident buchetelor Alte Flori. Culoarea unui buchet poate sa faca din buchetul ales o vedeta, sau poate sa ii minimizeze splendoarea. 

Noi vom incerca intotdeauna sa facem din buchetul tau o experienta. Iti vom asculta dorintele cu atentie, iar daca sentimentul nostru va fi sa iti recomandam o alta culoare, acest pas se va intampla doar daca credem ca impactul coloristic ar putea fi diminuat in urma alegerii tale. 

Culoarea detaliilor din buchet este un element cheie. De regula, culoarea preferata a persoanei careia ii trimiti buchetul ar fi cea mai simpla si rapida alegere. 

Ce faci insa, daca nu stii care este culoarea preferata? 

Simplu. Daca persoana careia ii trimiti buchetul ar fi sa fie o culoare, ce culoare ar fi ea? Primul raspuns e cel mai bun raspuns. 

Ce culoare alegi daca trimiti buchetul unui barbat? Chiar daca consideram ca culorile nu au gen, de cele mai multe ori buchetele pentru barbati sunt mai impunatoare daca combina o non-culoare cu o culoare de preferinta. 

Negru si portocaliu. Rosu si negru. Albastru si negru. Verde si negru. Crem si maro inchis. 

Curcubeul este limita. 

Ganduri de final

Uneori nu e atat de simplu, de aceea noi intelegem importanta de a te consulta cu noi. Daca iti doresti sa creezi un buchet personalizat vom fi bucurosi sa te ghidam pas cu pas si sa ne bucuram de povestea care a inspirat buchetul. 

Foloseste Formularul de Contact din website pentru a ne trimite povestea buchetului tau. Noi te vom contacta pentru a ne asigura ca am inteles fiecare detaliu si pentru a inregistra comanda. Urmatorul pas e sa te bucuri de rezultat si sa ii faci persoanei tale ziua de neuitat.
 

Zoplm*

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!