Nexttech & Alte Flori. Altfel de cadouri corporate. Un altfel de IT.

Nexttech & Alte Flori. Altfel de cadouri corporate. Un altfel de IT.
Se spune ca sufletele care se cheama, se gasesc. Poate asa s-au intalnit si poteticile noastre cu pasii celor de la Nexttech. Sau asa am vrea noi sa credem. 

Noua ne danseaza sufletul atunci cand lumea corporate isi doreste sa faca lucrurile altfel. De la leadership empatic, pana la gesturi creative de apreciere, noi aplaudam companiile ca si Nexttech atunci cand isi iau inima in dinti si o arata lumii. 

Nextech a trecut pragul atelierului Alte Flori cu o cerinta clara si simpla. De 8 Martie ne dorim cadouri altfel pentru colegele noastre. Ceva ce sa sarbatoreasca unicitatea lor, ne-au spus ei. 

Noi n-am stat mult sa deslusim misterul pentru ca am inteles. Ascultam cu inima, mai stiti?

Cand am intrebat-o pe Alexandra B. de la Nexttech ce i-a indrumat pasii spre noi, ea ne-a raspuns cu multa blandete in glas si cu admiratie in voce. Admiratie indreptata inspre ale ei colege.

Alexandra: Am vrut ca femeile din Nexttech sa simta ca sunt deosebite, apreciate si rasfatate. Asa am ajuns la AlteFlori, care subliminal transmite prin ceea ce face aceste lucruri, faptul ca cineva care iti daruieste un astfel de cadou, te considera o persoana deosebita si ca meriti cu ceva cu totul special. Macarons si ciocolata a fost pentru stimularea papilelor gustative, sampania care este un simbol al momentelor ceremonioase, de sarbatoare iar restul detaliilor au fost florile care nu se ofilesc si de care se pot bucura tot restul anului.buchet corporate cu sampanie, macarons, flori uscate

Mestesugarii Alte Flori prind curaj si forta ori de cate ori bucuria buchetelor noastre intra in vietile oamenilor si aduce macar un gram de lumina. Super puterea noastra vine atunci cand buchetul ajunge la destinatar iar ochii isi schimba culoarea. 

Calatoria noastra alaturi de Nexttech nu s-a incheiat dupa ce buchetul de 8 Martie a fost livrat. Echipa companiei de IT a inspirat si buchetul BeeWell, un buchet ce a prins viata din drag fata de colegi, din apreciere pentru munca lor, si din dorul de a fi toti impreuna. De aceea, cand pandemia ne-a tinut departe unii de altii, Nexttech si-a dorit sa-si inveseleasca colegii cu altfel de remindere. 

Colabarorarea noastra cu Nexttech trece de bariera client. Noi la Alte Flori admiram companiile care inteleg ca angajatul e in primul rand om. Admiram si aplaudam companiile care pun oamenii pe primul loc, bazandu-se pe corectitudine, abordare calda, prietonoasa si relaxata. Viziunea celor de la Nexttech, Thinking Ahead, este in armonie cu atitudinea noastra fata de fiecare buchet Alte Flori. La noi, doar stocul este limita! (gluma de aterier) 

Echipa Alte Flori este nerabdatoare in privinta urmatorului buchet pe care il vom pregati pentru echipa Nexttech. Pana atunci ii urmarim cu admiratie si ne bucuram pentru realizarile lor. 

Daca iti doresti si tu sa iti surprinzi echipa cu altfel de cadouri corporate, scrie-ne folosind formularul de contact iar noi te vom contacta pentru detaiile finale. 

Cateva idei de buchete corporate:
Buchete cu lavanda. 
Buchet artistic 
Nutella la buchet

 
Zoplm*

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!