7 buchete de colectie pe care nu le vei gasi pe site.

7 buchete de colectie pe care nu le vei gasi pe site.
Portile atelierului Alte Flori sunt intotdeauna deschise creativitatii. Uneori de buna dimineata cream doar buchete cu fructe. Alteori montam in buchet eprubete pentru un proaspat abolvent la chimie. Nicio zi nu e la fel, iar toate buchetele sunt altfel. 

Am facut o colectie de buchete care ne-au inspirat inimile, dar care nu sunt pe site-ul nostru deoarece sunt personalizate de la cel mbuchet cu flori uscate si flori  din hartieai marunt detaliu. Speram sa te inspire, iar data viitoare cand iti doresti sa oferi un cadou personalizat sa nici nu mai stai pe ganduri. 

Culoare si soare in buchet
Uneori e nevoie sa cream doar cu inima. Se intampla, ca in cazul acestui buchet, sa inchidem ochii in timpul creatiei iar apoi sa ne minunam si noi de ce ne-a iesit. Acest buchet si-a facut loc in colectia noastra de buchete deosebite inspirate de soare si culoare. 

Buchet de chimist absolvent 
Candbuchet cu eprubete alte flor cineva ne bate in poarta si ne spune cu inima plina de drag ca are nevoie de un cadou aparte pentru absolventul lor, noi nu stam pe ganduri prea mult si dam frau liber inimii. Asa s-a facut ca intr-o zi ne-am trezit si noi ca am creat un buchet de absolvent la chimie plin cu eprubete si recipiente specifice. Trebuie doar sa simti si vei inspira si tu un astfel de buchet. 

Invitatie in familie buchet pentru nasi cu flori uscate
Cu siguranta acest buchet are un loc aparte in colectia noastra. Fiecare detaliu isi are micul lui motiv. Ne-am bucurat sa fim si noi parte din acest moment unic in care doua inimi doresc sa-si mareasca familia. Acest buchet e cu adevarat altfel. 


Buchet nemuritor
Amintiribuchet cu flori de bumbacle eterne sunt atat de pretioase. Cand am inteles si noi asta ne-am dedicat iscusinta si viziunea in a crea buchete nemuritoare care sa poarte pe varfurile lor timpul fara a ii pierde insemnatatea. De aceea Buchetul Nemuritor la cutie isi are locul bine meritat in colectia noastra.

Brain Foodbuchet cu carti alte flori
Noi suntem niste soricei de biblioteca si mai stim cativa pe zona. Nu se putea ca in colectia noastra sa nu fie si un buchet doar cu carti. Unora le place cascavalul, altora cartile. Noua ne plac amandoua. Buchetul Brain Food este unul dintre cele mai dragi noua. 

Gogosica mea
gogosi la buchetIntrerupem aceasta poveste pentru o pauza de gogosi. Acum ca ne-am amintit de Buchetul Gogosica mea spunem adio dietei pentru ca nu putem rezista tentatiei. Inca ne gandim ce bunatate de buchet si cat de drag ne-a fost sa vedem dulcele din ochii celei careia i-a fost trimis. 
caine mirosind un buchet cu gustari pentru catei si pisici
Pets are family 
De departe, poate unul dintre preferatele noastre, buchetul acesta pentru nasucurile umede ale unor prieteni blanosi nu putea sa nu fie parte de colectia noastra. Am indragit intreg procesul de creatie. De la selectarea produselor, pana la partea noastra preferata, livrarea. 


Speram ca te-a inspirat colectia noastra. Am fi tare bucurosi daca te-am ajutat sa gasesti ideea perfecta pentru buchetul tau de colectie. Foloseste formularul de contact daca iti doresti un buchet pe care nu l-ai gasit in site. Te vom contacta pentru a ne asigura ca avem fiecare detaliu. 
Zoplm*

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!